Het restaurant altijd een leuk gebeuren. Voetjes onder tafel, eten bestellen en de afwas wordt gedaan voor ons! Kortom genieten! Al denken sommige kindjes dat de klanten de afwas doen. Het was een aangenaam bezoekje bij pizza Ciona in Kuurne.

We hebben ook leren wandelen als ober en dat is niet altijd gemakkelijk. We hebben een parcours gedaan op verschillende manieren, iedere keer moeilijker. Beginnen met één bord en eindigen met drie borden in hun handen of armen of in hun mond van sommige vriendjes…
We hebben een start-stop spelletje op muziek gedaan. Wanneer de muziek stopt, staan we stil, muziek aan, wandelen we. Als uw beker van het bord valt mag je eventjes aan de kant. We hadden toch enkele echte obers in de klas, want hun beker wilde niet vallen.

Woordenschat hebben we aangeleerd op een leuke manier. De meester zei een woordje en de kleuters liepen naar het juiste pictogram.

We hebben gezien wat zwaar is en licht. We hebben leren werken met een weegschaal. Het zwaardere materiaal zorgt dat de weegschaal naar beneden gaat, het lichtere blijft boven.

Meester Jos