De vakantie is voorbij en we zijn weer uitgerust voor de laatste spurt naar het einde van het schooljaar. Onze vriendjes hadden het geluk om te starten met een leuke voormiddag in Rollebolle. Daar hebben ze een scala aan verschillende bewegingsspelletjes kunnen doen, van gooien met voorwerpen tot bouwen met blokken en van springen op een springkasteel tot rijden op gekke fietsjes.

Deze week werkten we zonder specifiek thema, maar de kleuters mochten wel het thema kiezen voor de komende weken. Er werden verschillende thema’s voorgesteld door de vriendjes, waaruit we drie hebben gekozen. Vervolgens mochten de vriendjes stemmen en als winnaar kwam ‘Prinsessen en Ridders’ uit de bus.

De komende twee weken mogen de vriendjes allerlei spulletjes meenemen die passen bij het thema ‘Prinsessen en Ridders’.

Deze week hebben we ook gewerkt rond gewicht en inhoud, waarbij we hebben onderzocht wat zwaar en licht is, en wat leeg en vol is.

Meester Jos