De komende weken werken we intensief aan het schoolfeest. De kinderen moeten (en doen het ook graag) oefenen voor ons dansje, dat we zullen uitvoeren op ons schoolfeest op zaterdag 8 juni. Ons dansje hebben we samen samengesteld. De kinderen kregen het liedje te horen en mochten erop dansen; zo hebben we leuke danspasjes bedacht die we in het lied kunnen gebruiken. Nu alles is uitgewerkt, oefenen we de danspasjes totdat we ze blindelings kennen.

Daarnaast zijn we begonnen aan ons Vaderdagcadeau. De kinderen mogen met klei iets maken waar we de komende weken verder aan zullen werken.

Vorige week hebben we het thema ‘Ridders’ afgesloten met een uitstapje naar het museum 1302. We hebben een heel avontuur beleefd: wachten op de bus, met de bus mee, en dan onze weg zoeken naar het museum. Daar zagen we interessante materialen en een leuk filmpje over de middeleeuwen. Dat het thema een groot succes was, blijkt uit het feit dat de kinderen er nog steeds over praten.

Meester Jos