Zondag Vaderdag!

We hebben twee weken geknutseld aan ons cadeau voor papa. We hebben een origineel cadeau gemaakt. Het versje is gekend door de meeste vriendjes.
De cadeaus zijn goed verstopt in hun huisje, zodat papa het niet kan vinden. Hij moet nog even geduld tonen om te zien wat hij gaat krijgen.
De vriendjes vinden het cadeau zelf wel leuk.

We werken nu al een tijdje rond Robots. De vriendjes zijn al heel bedreven in het nadoen van robots, hun dansmoves zijn robot echt. We leren ook over emoties, deze mogen ze dan ook uitbeelden als robots. Ik heb grappige robots gezien, verdrietige robots,…

De kleuters mochten ook hun eigen robots tekenen en/of een eigen robot plakken en knippen. We gebruikten verschillende vormen zoals een vierkanten hoofd, rechthoeken romp, ronde ogen, … De kleuters hebben een creatieve visie hoe hun robot eruit ziet.

We hebben ook een spelletje gespeeld met verschillende vormen. De kleuters kregen ook een werkblaadje voor het eerst, want volgend jaar gaat dit meer gebeuren in het derde kleuter. Ze moeten de 6 verschillen zoeken, voor sommige lukt dit heel snel.

Meester Jos