Binnen drie weken is het schoolfeest en Moederdag. We hebben veel werk voor de boeg. Toch zijn we rustig begonnen. Verhalen over de paasvakantie, over een verre reis naar Afrika, een aapje op iemand zijn hoofd, naar Bellewaerde park, de kermis…
De vriendjes hadden zeer veel te vertellen en wij hadden er oren naar.

Deze week zijn we terug gaan zwemmen en wat waren de meeste vriendjes blij, enkelen waren nog een beetje bang, maar op het einde van de les sprongen ze zelfstandig in het water. Iedereen durft nu in het water springen van de klas! Top!

We hebben echt een dans klas, iedereen staat te springen(dansen eigenlijk) om ons schoolfeest liedje in te oefenen. De vriendjes kennen al sommige bewegingen goed, maar er moet nog geoefend worden. Gelukkig zijn ze wel opmerkzaam, want als de meester eens foute beweging doet in het dansje, merken ze het zeer vlug op.

Het ritme gevoel zit goed snor in ons klasje.

Meester Jos

Met nog enkele sfeer foto’s van voor de vakantie!