Deze week was het een creatieve week met… technologie. De vriendjes maakten stop motion filmpjes.
De vriendjes zochten een beetje speelgoed uit en aan de hand van het gekozen speelgoed bedachten ze een klein verhaaltje. Dit verhaaltje filmden ze door de stop-motion methode te gebruiken. Stop-motion is een geduldig proces en het ene vriendje had al meer geduld dan de andere, want stop-motion is een voorwerp een klein beetje verplaatsen en een foto nemen, deze handeling wordt dan de hele tijd herhaald en herhaald.
De gemaakt filmpjes zijn heel leuk, maar het belangrijkste is dat de vriendjes het zeer leuk vonden.

We hebben ook aangeleerd wie is de eerst, tweede of laatste. Iedereen is graag de eerste, maar deelnemen is belangrijker dan de eerste te zijn.

De vriendjes hebben leren acteren. Zo hebben we een gekke stop-motion filmpje gemaakt. Waar ze dingen uitbeelden of acteren.
Stop-motion filmpjes maken met dansen heeft ook grappige beelden.

Deze week was geduld een schonen en leuke deugd.

Poezendans nog eens herhalen van vorig schooljaar!

Gek doen op camera!

Springende olifant en eenden! Karam en LoranPiratenschip aangevallen door kreeft! Oumou en KeyondreDinosaurus rennen om ter eerst naar het water!  Owen en ZaynabGiraf heeft honger! Saïdullah en SiebeDinosaurus duwt alles omver! Loran en VictoriaSchatkist openen! Ruhne en FébeHet ongeluk! Ciona en JuliaVallende blokken dansende speelgoed! Shakir en Emma