Deze week begon met het beluisteren van het verhaal: roodkapje. Na het verhaal bespraken we welke personages er in het verhaal mee doen. We verdeelden de rollen en probeerden al een eerste keer om het verhaal na te spelen. Het toneeltje werd verder geoefend tijdens de week.

Verder speelden we in de kring een memoryspel en werkten we in de werkhoek onze diertjes af. Bij ons telspel deze week rolden we met de dobbelsteen. We kregen dan een opdracht van juf waarbij we evenveel speelgoedjes, als de dobbelsteen toont, moesten gaan zoeken in de klas. Het ene vriendje moest 2 auto’s halen, het andere 1 boek en nog een ander 3 blokken.

Het verhaal van ‘Rikki en de eekhoorn’ was wel een beetje triestig want het ging over een dode eekhoorn. Na het verhaal konden we vertellen over de gevoelens die we in het verhaal hoorden of die we zelf voelden.

Ons project hebben we afgerond met het forum op vrijdagnamiddag. Vanaf volgende week gaan we griezelen met het thema ‘halloween’.