We zijn het allemaal al goed gewoon in de klas. De dagelijkse kalenders zoals: de aanwezigheidskalender, de weerkalender, dagkalender en maandkalender kunnen we samen met juf al goed invullen. Voor de verjaardagskalender versierden we een kroontje met allerlei figuren en vormen.

In de kring luisterden we naar het verhaal van Nellie en C├ęzar die veilig naar school gaan. Ook het verhaal van het kleurenmonster vonden we leuk. Al zijn gevoelens lagen overhoop en hij leerde om ieder kleur in een potje te steken. Verder speelden we een spel met boekentassen met 2 kleuren. Bij iedere boekentas konden we een kaartje leggen met dezelfde 2 kleuren.

Deze week plukten we ook peren en appels uit onze eigen boomgaard. Dus iedere woensdag kunnen we nu fruit eten uit onze eigen boomgaard, tot tutti frutti begint.

Volgende week starten we met een nieuw thema.

rbt
rbt