Bij ons in de klas hangt er een spannende sfeer, want op donderdag 24 oktober houden we een griezelfeestje! De kleuters hebben volop meegeholpen om dit feest helemaal speciaal te maken. Iedereen mag hun verkleed kledij meenemen en we hebben samen al heel wat enge en grappige personages ontdekt: vampieren, mummies, heksen, spinnen, pompoenen, zombies, vleermuizen, spoken en skeletten!

Tijdens het feestje zullen we niet alleen verkleed zijn, maar ook dansen! Elke griezel heeft zijn eigen lied en de kleuters kunnen niet wachten om te laten zien hoe goed ze op die muziek kunnen bewegen. Het wordt een feestje vol dansende spookjes en zwaaiende skeletten!

In de aanloop naar het feest zijn we ook creatief bezig geweest. Bij een knutselactiviteit hebben de kleuters spoken een eigen outfit gegeven. Ze knipten stukjes stof en gaven de spookjes zo een bijzondere look. Het was superleuk om samen met de kinderen te werken aan hun spookjescreaties!

De kleuters hebben ook hun eigen uitnodiging voor het feest bedacht en gemaakt. Iedereen heeft eraan meegeholpen en we zijn erg trots op het resultaat. De uitnodigingen zijn net zo griezelig als het feestje zelf gaat worden!

We hebben geƫxperimenteerd met stop motion, de kleuters maken zelf een stop-motion filmpje, met heel veel geduld. De filmpjes worden later op de blog geplaatst.

Op vrijdag 25 oktober nodigen we jullie allemaal uit op ons forum, waar je alles kunt zien wat we hebben geleerd en gemaakt. Het wordt een griezelig leuk feestje vol creativiteit, muziek en plezier!

We hopen jullie daar te zien… als je durft!

Nog foto’s van de kermis!