We begonnen op dinsdag met een nieuw thema dat al een beetje de grote vakantie aankondigt nl.: diep in de zee. We bespraken al volgende dieren: de krab, de dolfijn, de walvis, het zeepaardje en de waterschildpad. In de kring speelden we een spel waarbij we de juiste cijfers op de kaart met het juiste aantal vissen moeten leggen. We bekeken een infoboek over de dieren van de zee.

In de werkhoek werkten we samen aan een grote kwal. We bestempelden die met sponsjes en verf. De grote kwal met slierten van papier komt boven onze deur te hangen.

We hebben ook vanaf nu diertjes in onze klas. De dikkopjes komen niet uit de zee natuurlijk maar wel uit een vijver. Ze zijn wel heel fascinerend om naar te kijken. Bij sommige diertjes zien we al 2 achterpootjes. We hopen dat ze vlug uitgroeien tot kleine kikkertjes.

Volgende week gaan we uiteraard nog door met dit thema.