De carnavalsweek startte iedere dag heel verrassend. Iedereen deed zijn uiterste best om aan het dagthema mee te doen. We zagen heel creatieve oplossingen. In de kring bekeken we hoe iedereen er die dag uitzag.

Verder bekeken we allerlei carnavalskostuums en attributen. We speelden een bingospel waarbij we eerst aan het rad moesten draaien en daarna een schijfje moesten leggen op dezelfde figuur. We bekeken een grote prent over een carnavalsfeest. We vertelden wat er allemaal gebeurde en daarna nam juf kleine stukjes van de prent weg. Wij zochten welke stukjes er weg waren en legden die dan op de juiste plaats terug.

In de werkhoek maakten we een scheuroefening. We kozen ons favoriet kleurenmonster en bekleven die met gescheurde stukjes papier in de juiste kleur.

In de letterhoek konden we woordjes na leggen die te maken hadden met carnaval.

Het leukste van deze week was natuurlijk het carnavalsfeest op vrijdag. We mochten verkleed naar school komen en dansen op muziek. De confetti en de slingers vlogen in het rond. Prettige vakantie !!!