We bekeken allerlei verschillende huizen op het digi- bord: huizen met een ‘punt’- dak of plat dak, huizen die alleen staan of in een rij en ook appartementsgebouwen. We leerden ook wat hoog en laag is want gebouwen kunnen hoog of laag zijn net zoals muren. Verder in de kring luisterden we naar het verhaal: het huisje dat verhuisde. Hierbij moesten we goed luisteren en als we de woorden: gebouw, stad of platteland hoorden, mochten we onze arm omhoog steken. We bekeken ook 2 grote prenten van de keuken en de woonkamer. Daarbij vertelden we wat er allemaal te zien was.

In de werkhoek tekenden we een huis. Het mocht ons eigen huis zijn of een droomhuis. We kleurden ook een huisje zoals het voorbeeld op de kaart. Op de foto’s zie je ons vandaag bezig in het zwembad. Meester Stijn was de krokodil en probeerde ons allemaal te pakken.