De juffen hadden op maandagmorgen opnieuw een pop mee maar deze keer stond ze vol met rode vlekjes. Tristan dacht dat het muggenbeten waren maar nee hoor ze had windpokken want ze had ook koorts. Zo startte onze 2de week van het thema: mijn lichaam/ ziek zijn.

In een volgende activiteit namen we alle doktersspullen waar die de kinderen mee brachten. We leerden hoe ze gebruikt worden en waarvoor een dokter die gebruikt. We leerden ook hoe we een dokter of ambulance moeten opbellen. Eerst bespraken we welk nummer we moeten duwen en wat we moeten zeggen. Daarna mochten we het zelf even proberen. In de kring leerden we een versje voor moederdag en luisterden we naar het verhaal: Ambulance.

In de werkhoek werd er hard gewerkt om een mooi geschenkje te knutselen voor onze lieve mama. Dat is een verrassing voor zondag, benieuwd wie er kan wachten om open te doen!