Onze vulkaan is klaar en nu kunnen we tijdens hoekenwerk spelen met de dino’s rond de vulkaan. In de kring luisterden we naar het liedje: dino, dino, waar ben jij? Eerst vertelden we waarover het liedje gaat en daarna luisterden we opnieuw om te horen welk muziekinstrument we hoorden. Het was een trommel. Terwijl het liedje nog eens speelde, trommelden we op onze dijen en in de lucht. We trommelen niet zomaar iets maar wel het ritme van het liedje. Daarna kregen we stokjes en werd onze stoel een trommel. Samen trommelden we het ritme van het liedje mee op onze stoel. Superleuk natuurlijk!!!

Deze week leerden we ook om zelf een poppenspel te spelen. We speelden met de dino’s het verhaal na van ‘het dinosaurus ei’. Op donderdag leerden we toneel spelen. We werden zelf de dino’s en ook nu speelden we het verhaal na.

In de werkhoek zijn we begonnen met het knutselen van onze eigen dino. We kiezen zelf de materialen en hoe hij er moet uitzien. Juf helpt alles stevig aan elkaar kleven. Het thema spreekt de kinderen enorm aan dus we gaan er volgende week nog even mee door.