Op dinsdag begonnen we met het thema ‘herfst’. Enkele vriendjes van de klas brachten ook weer spulletjes mee voor onze themakast. Donderdag gingen we de herfst waarnemen op ons schooldomein. We verzamelden veel blaadjes, takjes, nootjes, dennenappels, enz… . Gelukkig vonden we ook enkele paddenstoelen zodat we die goed konden bekijken. Alles wat we vonden, werd daarna in de kring bekeken.

Aria bracht spinnen- brillen mee. Heel leuk om mee te spelen in de poppenhoek.

Onze clics- tafel werd omgebouwd tot bos. In de werkhoek ging een groepje kindjes een paddenstoel of boom knutselen. De opdracht daarbij was dat de paddenstoel een steel en hoed moest hebben en de boom moest een stam en een kruin hebben. Bij het schilderen ervan mochten we de kleuren kiezen want ons bos wordt wel een fantasiebos. Als alles klaar is, mogen we met kaboutertjes in het bos spelen.