Deze week speelden we een memoryspel over de ruimte. Op de kaartjes stonden: de zon, de maan, de aarde, een raket, enz… . We moeten goed onthouden waar de kaartjes liggen om 2 dezelfde te kunnen vinden. Verder in de kring luisterden we naar het verhaal van Zip en Saxo die op een planeet wonen. Op donderdag werkten we rond meer, minder en evenveel. Via afbeeldingen van een beer (wil meer), een vlinder (wil minder) en een kameel (wil evenveel) zochten we uit welke toren met blokken er meer of minder had, of was het misschien evenveel. Dit deden we ook voor 2 rijen met dopjes en voor 2 monsters die pionnen op hun buik kregen. Na dit spel maakten we een oefening op een blaadje waarbij we een beetje hulp kregen van de juf.

Op vrijdag gingen we naar de Budascoop. We bekeken daar de film van Gordon en Paddy. Wat was het leuk om eens in zo’n grote cinemazaal te zitten. Tot volgende week!!!