Op maandag begonnen we aan de uitwerking van het project: kunst. Als we over een project spreken dan werken we samen met de klasjes van meester Jos en juf Lien. Het project begon met een brainstorm over kunst. Daarna bekeken we al verschillende kunstenaars oa: Mondriaan, Keith Haring en Andy Warhol. In onze klas maakten we kunst zoals Mondriaan op kartonnen buizen. In de kring leerden we hoe je een kleur lichter en donkerder kan maken. In de werkhoek kunnen we schilderen op een echte schildersezel. We mogen ons eigen schilderij maken. We mochten allemaal ook vrij bewegen en bij een teken van de juf werden we standbeelden. Op die manier bootsten we ook een schilderij van Keith Haring na. Best wel moeilijk maar superleuk. Wat we nog allemaal deden en leerden, kan je volgende week komen bekijken op ons forum. Volgende week werken we nog verder over kunst.