Op maandag werd de versiering van Sinterklaas naar beneden gehaald om al direct te vervangen door de versiering van kerst. Onze kerstboom kwam in de kring te staan zodat we allemaal konden helpen om hem te versieren. Nu staat hij een 2- tal weken op onze kast. Verder speelden we een lottinospel waarbij we de woorden: kerstbal, kerstboom, kerstman, ster, slinger, enz… leerden. Ook op een grote prent konden we veel waarnemen en benoemden we alle dingen die we zagen. In de werkhoek zijn we begonnen aan het maken van onze nieuwjaarsbrief. Hoe die eruit ziet, moet nog even geheim blijven natuurlijk. Donderdag en vrijdag rook het heel lekker in onze klas want we bakten pannenkoekjes. We leerden hoe we het deeg moeten maken en mochten zelf een beetje deeg op de pan gieten om een pannenkoekje te maken. De pannenkoekjes werden verkocht op vrijdag na school in de eetzaal voor de ‘warmste week’ ten voordele van vzw STER(K).