Deze week speelden we een spel met kaartjes van auto’s. Ze hadden verschillende kleuren en groottes. We moesten ze op de juiste plaats op de grote kaart leggen: van klein naar groot. Op de parking gingen we de auto van juf waarnemen. We benoemden de delen en waarvoor alles dient. Leuk om de auto van juf eens van dichtbij te zien. Aan de school ligt een zebrapad. Samen met de kleuters van K3 wandelden we tot daar. We bekeken wat we daar allemaal zagen en benoemden alles met de juiste naam. Ook de verkeersborden in de omgeving van de school hebben we bekeken. Daarna leerden we hoe we veilig oversteken op een zebrapad. We mochten per 2 of 3 alleen oversteken. De juffen hielden natuurlijk een oogje in het zeil.
Donderdag werd een speciale dag want het was SPORTDAG. We gingen met de bus naar Woopahoo in Kortrijk. We konden daar volop klimmen, klauteren, glijden, lopen, rollen, fietsen, … . Doodmoe keerden we na een leuke dag terug naar school.