De juf bracht iets mee naar de kring maar niemand wist wat het was. Een grasmachine, een wip voor Nellie en Cézar? Nee hoor het was een weegschaal. Je kan in de bakjes iets leggen om te wegen of je kan kijken wat het zwaarst weegt. Juf had nog een weegschaal mee die we wel kennen van in de keuken bij mama en papa. Daarna probeerden we te raden welke auto of welk blokje het zwaarst zou zijn. Een andere dag werkten we met allerlei lampen: de ene heeft batterijen nodig om te werken, bij een andere moeten we de stekker in het stopcontact steken, nog een andere lamp werkt enkel als je aan een hendel draait. Op vrijdag had juf weer een ander toestel mee: een popcornmaker. Nadat we zelf ontdekten hoe zo iets werkt, maakten we lekkere popcorn die we in de namiddag mochten proeven. Het was dus weer een heel leerrijke week. Tot volgende week!!!