Na heel wat leuke verhalen over de vakantie zijn we er terug goed ingevlogen. Deze week werken we niet rond een bepaald thema maar iedere dag werd een themadag. Op maandag werkten we rond kleuren, op dinsdag waren we volop aan het tellen. Op woensdag gaan we turnen maar op donderdag waren we dan weer bezig met plaatsbegrippen. Ten slotte op vrijdag werkten we rond tegenstellingen.
De kleuren werden aangebracht door het verhaal ‘Muizenverf’ waarin 3 muisjes potjes verf gaan mengen. De hele dag speelden we spelletjes met kleuren.
Dinsdag begonnen we de dag met het spel ‘Bunny Hop’ waarbij we de sprongetjes van het konijn moeten tellen. Verder tijdens de dag speelden we ook nog het spel: balletjes in de soep. Donderdag werd een kleuter in de kring onder, op naast, … de tafel ‘verstopt’. Zo kwamen al veel plaatsbegrippen aan bod. Ten slotte luisterden we op vrijdag naar het verhaal van Paddington met zijn tegenstellingen. En gedurende de dag konden we een spel over tegenstellingen spelen. Een drukke week dus maar veel geleerd!