Met het fruit dat we kochten in de winkel, maakten we op donderdag fruitbrochetten. We hielpen bij het snijden van het fruit en mochten zelf de stukjes op ons stokje steken. Ze waren natuurlijk heel lekker. Deze week proefden we opnieuw 3 stukken fruit: de meloen, de kiwi en de okkernoot. De noot vonden we niet zo lekker en sommige vriendjes vonden de kiwi zuur. In onze boomgaard bekeken we de okkernotenboom en op prenten konden we de meloenplant en de kiwiboom bespreken. Verder in de kring speelden we een telspel: eerst rolden we met de dobbelsteen en daarna legden we evenveel doppen op het fruit. Met het speelgoedfruit dat de kindjes van de klas meebrachten, speelden we een winkelspel. We kregen een opdrachtkaartje en dan moesten we het juiste fruit gaan kopen. Vanaf volgende week beginnen we aan een nieuw thema. Samen proberen we om zelf ideeën te zoeken voor een nieuw thema.