Het is al weer een jaartje geleden maar maandag mochten we opnieuw onze kerstboom versieren. Ook de zaal werd mooi versierd. Wat is het gezellig met al die mooie lichtjes. In de kring bespraken we al prenten over de kerstboom en kerstman. We speelden een lottinospel met attributen over kerst. We probeerden de voorwerpen correct te benoemen en dan konden we het kaartje op de juiste plaats leggen. In de werkhoek schilderden we zelf een boom. Het was een beetje moeilijk maar het lukte bij iedereen. Als de verf droog is, versieren we de boom met slingers en kerstballen.
In de kring hebben we een aftelkalender. Iedere dag mag het kindje van de dag iets uit een kerstlaarsje halen. Leuk hoor: een chocolade kerstballetje en een speelgoedje. Als we aan het laatste kerstlaarsje zijn, is het kerstvakantie.