Deze week werkten we iedere dag rond een gevoel. bij het gevoel ‘blij’ vertelden we zelf wanneer we soms blij zijn. Het gevoel ‘boos’ bekeken we op prenten. Daarbij vertelden we waarom de kindjes op de prenten boos waren. Voor het gevoel ‘bang’ vertelde de juf het verhaal van kuiken dat in de tuin ging kamperen. Hij werd bang van zijn eigen schaduw. Bij het laatste gevoel ‘verdrietig’ vertelden we weer zelf wanneer we soms wenen. Op vrijdag mochten we maskers opzetten van de 4 gevoelens en probeerden we te raden welk gevoel het was. In de werkhoek knutselden we een gevoelenskalender. In de klas hebben we ook een gevoelenskalender. Op bepaalde momenten tijdens de week mogen we ons kenteken kleven bij een gevoel. We proberen dan ook te vertellen waarom we ons zo voelen. De kindjes van het 2de kleuter maakten een werkblad over verdrietig en kleurden alle verdrietige gezichten. De kleuters van het 1ste kleuter kleurden een kindje dat verdrietig is.
Volgende week werken we rond het thema: kermis.