Op maandagmorgen dachten we opnieuw na over een nieuw thema. Het eerste idee dat Kobe naar voren bracht, was ‘de paashaas’. Iedereen was onmiddellijk akkoord om dit thema uit te werken. Een stemmingsronde was niet meer nodig. We gingen dadelijk aan de slag en samen met juf zochten we in onze tuin/ boomgaard naar een paar mooie takken. Terug in de klas versierden we de takken met allerlei gekleurde eitjes. Verder in de kring zongen we een liedje over een paasei. De kleur van de stippen veranderde steeds in de tekst. In de werkhoek schilderden we al volop aan onze paasmand. Nog in de kring speelden we een spel met gekleurde eieren. In de eierdoos plaatsten we de eitjes zoals afgebeeld op de kaartjes. Dit spelletje konden we verder spelen tijdens hoekenwerk. Volgende week werken we nog rond dit thema en we hopen dat de paashaas ons een bezoekje brengt!!!