We kozen een nieuw thema: dokter/ ziek zijn. Het sluit aan bij het vorige thema want in de winter kunnen we vaker ziek zijn en de dokter nodig hebben. In de kring bekeken we de E.H.B.O. koffer van school en ook een speelgoed dokterstas. We kunnen zelf goed vertellen wat het allemaal is en wat de dokter ermee doet. Sommige dingen hebben wel een moeilijke naam. Kobe bracht ook een dokterstas mee. Leuk dat we even konden kijken wat daar allemaal in zit. We leerden een liedje over de dokter. In de tekst konden we telkens een ander lichaamsdeel zingen dat pijn doet. In de werkhoek maakten we een blaadje met pillen. We moesten de pillen helemaal juist na kleuren. Maar we werkten ook over de dokterstas. We telden alle spullen en daarna kleurden we evenveel bollen.
Volgende week hebben we opnieuw een projectweek. Deze keer werken we rond gevoelens.