Onze laatste volle week van dit schooljaar werken we rond het thema: ik ga op reis. We speelden al een woordspelletje waarbij we de zin: ik ga op reis en ik neem mee… steeds langer maakten met woorden van op de kaartjes. In de werkhoek schilderden we het strand en de zee met waterverf. Daarna tekenden we spelende kinderen op het zand en in het water. Op deze regendag hadden we een spelletjesnamiddag samen met de kleuters van de andere klassen. Bij het spelletje slapende piraat moesten we heel stil zijn. Maar bij het spelletje BOM mochten we heel luid Bom roepen als het kindje de juiste boekentas vast nam. Bij het raadspelletje probeerden we te raden wat er getekend werd. En met de parachute probeerden we de bal er zo lang mogelijk op te houden.