We werken eens een weekje zonder thema. Maar ook zonder thema wordt het een drukke week. We beginnen de week met nog even aan de vakantie te denken. We vertellen wat we deden en maakten er een tekening over. In de werkhoek experimenteerden we op een groot blad met allerlei rolletjes en verf. Verder in de kring sorteerden we poezen op kleur en grootte. Het werd echt moeilijk als we met 2 eigenschappen moesten rekening houden zoals: neem een grote, rode poes. We maakten ook kennis met een matrix. Daarbij moeten de figuren in de juiste kolom gelegd worden en opnieuw moeten we rekening houden met de juiste kleur. Verder begonnen we aan de voorbereiding van het forum van volgende week. We verklappen nog niets maar als je naar de foto’s kijkt, kan je zien dat het met veel beweging te maken heeft.